In randurile de mai jos, clientii nostrii ne-au oferit o serie de testimoniale ce reflecta experienta pe care au avut-o in colaborarea cu AVAMO Export de-a lungul anilor.

“Sunt foarte placut impresionata de seriozitatea echipei dumneavoastra in tot ceea ce inseamna promptitudine la ofertare, gasirea solutiilor optime pentru transportul marfurilor noastre, comunicarea pe tot parcursul traseului produselor, livrarea la data stabilita.
Echipa AVAMO se poate descrie ca o echipa de profesionisti, care trateaza partenerii cu multa seriozitate.” Gabriela P.

“Avamo Export SRL ne-a raspuns fiecarei solicitari, indiferent daca a fost vorba de organizarea unui transport intr-un anume buget prestabilit sau daca a existat nevoia de transport in regim de urgenta, apeland in acest sens atat la serviciile de grupaj, cat si la cele in regim de exclusivitate.” Ana-Maria M.

“Ne bazam pe pret, disponibilitate si pe oamenii cu care lucreaza. Apreciem profesionalismul, respectarea termenelor, intelegerea si mai ales raspunsurile prompte, care sunt un “as” intr­-o epoca in care timpul este cel mai important.
Cand noi trebuie sa sarim hopuri pentru clientii nostri, Avamo sare hopuri pentru noi.” Claudia C.

„Apreciem seriozitatea cu care SC AVAMO Export SRL a raspuns de fiecare data solicitarilor noastre si modul corect in care am colaborat pana acum. Ne dorim aceasta buna colaborare si pe viitor.” Rodica V.

“Va multumim pentru colaborarea inceputa in anul 2013. De atunci lucram constant cu d-voastra si suntem foarte multumiti de relatia pe care am realizat-o impreuna. Promptitudinea, calitatea serviciilor si mai ales costul competitiv al transportului a facut ca relatia noastra sa fie mentinuta pana azi. Sper ca si in viitor sa oferiti aceleasi servicii de calitate.” Ionut S.