Avamo Export isi propune sa devina un nume de incredere pe piata transporturilor nationale si internationale de marfuri oferindu-le partenerilor solutii avantajoase si stabilind cu acestia parteneriate de lunga durata.

Satisfacerea cerintelor colaboratorilor nostrii in conditii de etica profesionala reprezinta misiunea noastra principala. Fie ca este vorba de clienti, furnizori, concurenti sau angajati, ii tratam cu acelasi respect cu care ne dorim sa fim tratati si noi.

Avamo Export isi doreste stabilirea si menținerea unor relatii reciproc avantajoase cu partenerii. Vrem ca acestia sa ne considere parte din echipa lor si sa apeleze la noi cu incredere pentru cereri de orice fel.

Urmarim in permanenta imbunatatirea performantelor si calitatii serviciilor oferite, atat prin cursurile pe care le urmam, cat si prin solutiile informatice care ne ajuta la eficientizarea muncii noastre.

Astfel, de dorim satisfacerea cerintelor clientilor, crearea unui mediu favorabil dezvoltarii, mentinerea si motivarea capitalului uman, stabilirea si mentinerea unor relatii avantajoase cu partenerii.

Competenta

Ne asumam responsabilitatea, avem o directie clara si in acelasi timp, suntem flexibili. Dorim ca partenerii si clientii nostri sa fie mandri ca lucreaza cu noi.

 

Inovatie

Utilizam in munca noastra programe noi si performante pentru a fi mai eficienti. Cream si oferim solutii noi clientilor. 

Munca in echipa

Colaboram si cooperam atat cu partenerii, cat si cu clientii nostri. Suntem prompti, eficienti, flexibili si ne concentram asupra relatiilor noastre cu clientii si partenerii.

 

Orientare spre client

Suntem atenti la necesitatile si problemele clientilor si raspundem cu promptitudine si seriozitate. Cautam solutii care sa fie profitabile si care sa consolideze relatii de parteneriat, durabile.

 

Respect, incredere si onestitate

Dorim sa cream un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate. Respectam diferentele de conceptie si suntem atenti la problemele celorlalti. Apreciem diversitatea ideilor, avem incredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele.

 

Integritate

Facem exact ceea ce promitem ca vom face.